EEN-OP-EENBEGELEIDING

Slider

Een-op-eenbegeleiding voor introverte ondernemers

Aan jezelf en je onderneming werken vanuit je introverte sterktes

In een-op-eenbegeleiding ga je samen met mij aan de slag om je sterktes als introverte ondernemer te ontdekken en ze optimaal in te zetten in je professionele en persoonlijke leven.

 • Zie je weleens zakelijke kansen aan je neus voorbijgaan, omdat je jezelf te veel verstopt?
 • Vind je het frustrerend dat je bij een onderhandeling of netwerkevent soms dichtklapt doordat er te veel ogen op jou gericht zijn? 
 • Trek je een muur op rond jezelf of doe je je anders voor dan je bent? 
 • Twijfel je of het ondernemerschap wel echt iets voor jou is, omdat je introverte persoonlijkheid je in de weg blijft staan?
 • Vind je het uitvoerende werk binnen je zaak wel heel leuk, maar is het commerciële aspect van een business runnen voor jou telkens opnieuw een uitdaging?

Voor heel wat introverte ondernemers zijn dit herkenbare situaties en gevoelens. In mijn een-op-eencoachings help ik hen om de kracht van introversie voor hun ondernemerschap te ontdekken en ervaren. Zo kunnen ze meer uit hun business halen zonder zichzelf in de weg te zitten.  Ik ga vooral aan de slag met groeiende ondernemers. Maar ook als je droomt van een eigen zaak, maar de stap niet durft te zetten omdat je twijfelt of ondernemerschap en introversie wel samengaan, kun je bij mij terecht.

Mijn visie binnen Introvate? Ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Hoe sterker je jezelf als mens ontwikkelt, hoe gelukkiger en succesvoller je als ondernemer bent. Deze visie vormt de rode draad binnen al mijn begeleidingen. Als introverte ondernemer sta je sowieso voor een aantal specifieke uitdagingen. Tijdens een-op-eencoaching leer je ten volle de kracht van je introversie kennen en inzetten. We werken samen aan een concreet plan van aanpak. Zo kun je jezelf als ondernemer beter profileren en strategisch werken aan je onderneming.

  

 

Wat bereik je met een-op-eenbegeleiding?

 • Je leert je kwaliteiten en talenten optimaal benutten en daarvan voel je zowel persoonlijk als professioneel de impact. Je constante twijfels of het ondernemerschap wel echt iets voor jou is, verdwijnen daardoor.
 • Je leert je onderneming en jezelf als ondernemer zichtbaarder  maken en krijgt de marketing- en salesvaardigheden die je nodig hebt om je zaak uit te bouwen. Je gelooft in je business en straalt dat ook uit!
 • Je wilskracht en daadkracht groeit: je zet concrete stappen om je zaak te boosten, en dat op een manier die bij jouw introverte persoonlijkheid past.
 • Je introversie wordt een kracht, en daardoor kun je beter connectie maken met mensen tijdens gesprekken en netwerkmomenten. Je bent niet bang om aan de wereld te vertellen wie je bent, wat je doet en waarvoor je staat.


Waarom een-op-eenbegeleiding?

In een-op-eenbegeleiding krijg je advies en tips op maat van jouw persoonlijkheid en ondernemerschap. We gaan in de diepte wanneer dat nodig is en je kunt op elk moment je vragen en bekommernissen met mij bespreken. We maken veel tijd om te sparren over jouw business. Doordat ik jou individueel coach kunnen we in onderling overleg het tijdstip en de duur van de sessies inplannen. Bovendien merk ik dat introverte ondernemers heel graag in een veilige 1-op-1-setting werken.

Voel je er meer voor om je sterktes als introverte ondernemer te ontdekken en ontplooien in een kleine groep van gelijkgestemden? Dan beveel ik je graag mijn groepstraject aan. Lees meer over het groepstrajectWat maakt mijn begeleiding uniek?

 • Als businesscoach heb ik een jarenlange ervaring in samenwerken met introverten. Vanuit die ervaring heb ik een eigen, zeer effectieve methodiek ontwikkeld die ik graag met jou deel.
 • Ik heb een praktijkgerichte aanpak. De coachings gaan dus verder dan praten en nadenken. Ik help je om een concreet plan van aanpak uit te werken voor je business en voor jezelf als ondernemer.
 • De combinatie van mijn eigen introverte persoonlijkheid, mijn opleiding als ingenieur en 24 jaar businesservaring – waarvan 7 jaar als solo-ondernemer – maken van mij een uitstekende sparringpartner voor ambitieuze introverte ondernemers.

 

Hoeveel kost een-op-eenbegeleiding?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen of een-op-eenbegeleiding echt passend is voor jou. We bespreken je vraag voor begeleiding en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Tijdens het gesprek vertel ik je graag meer over je investering in individuele begeleiding.

Goed om te weten: Introvate is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker voor tussenkomst via de kmo-portefeuille (erkenningsnummer: DV.O220492). Je kunt daardoor tot 30% subsidie krijgen op het totaalbedrag van deze een-op-eenbegeleiding. Ontdek de subsidievoorwaarden

Maak je afspraak