Introvate-auto.jpg

EEN-OP-EENBEGELEIDING

Individueel traject voor introverte werknemers en ondernemers

Aan jezelf en je professionele leven werken vanuit je introverte sterktes

In deze een-op-eenbegeleiding ga je samen met mij aan de slag om je sterktes als introvert persoon te ontdekken en ze optimaal in te zetten in je professionele en persoonlijke leven.

 • Zie je weleens zakelijke kansen aan je neus voorbijgaan, omdat je jezelf te veel verstopt?
 • Vind je het frustrerend dat je bij een onderhandeling of netwerkevent soms dichtklapt doordat er te veel ogen op jou gericht zijn? 
 • Twijfel je of die volgende professionele stap wel echt iets is voor jou, omdat je introverte persoonlijkheid je in de weg blijft staan?
 • Trek je een muur op rond jezelf of doe je je anders voor dan je bent? 
 • Vind je het denkwerk of het uitvoerende werk in je job heel leuk, maar is het commerciële aspect voor jou telkens opnieuw een uitdaging?

Voor heel wat introverte ondernemers en werknemers zijn dit herkenbare situaties en gevoelens. Tijdens deze een-op-eenbegeleiding help ik hen de waarde en de kracht van hun introvert zijn te ontdekken en ervaren. Zo kunnen ze meer uit hun (werk)leven halen zonder zichzelf in de weg te zitten.  Ik ga vooral aan de slag met groeiende ondernemers en werknemers die ambitieus en gedreven zijn. Maar ook als je droomt van een eigen zaak, maar de stap niet durft te zetten omdat je twijfelt of ondernemerschap en introversie wel samengaan, kun je bij mij terecht.

Mijn visie binnen Introvate? Ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Hoe sterker je jezelf als mens ontwikkelt, hoe gelukkiger en succesvoller je als ondernemer of werknemer bent. Deze visie vormt de rode draad doorheen al mijn begeleidingen. Als introvert persoon sta je sowieso voor een aantal specifieke uitdagingen in onze extraverte (bedrijfs)wereld. Tijdens dit individueel traject leer je ten volle de kracht van je introversie kennen en inzetten. We werken samen aan een concreet plan van aanpak. Zo kun je jezelf als ondernemer of werknemer beter profileren en strategisch werken binnen je bedrijf.

  

 

Wat bereik je met deze een-op-eenbegeleiding?

 • Je leert je kwaliteiten en talenten optimaal benutten en daarvan voel je zowel persoonlijk als professioneel de impact. Je constante twijfels over je ondernemerschap verdwijnen en je durft meer.
 • Je leert jezelf en je werk meer zichtbaar maken en krijgt de vaardigheden die je nodig hebt om je zaak uit te bouwen of je te profileren onder de knie. Je gelooft in je eigen kunnen en straalt dat ook uit!
 • Je wilskracht en daadkracht groeit: je zet concrete stappen om vooruit te komen, en dat op een manier die bij jouw introverte persoonlijkheid past.
 • Je introversie wordt een kracht, en daardoor kun je beter connectie maken met mensen tijdens gesprekken en netwerkmomenten. Je bent niet bang om aan de wereld te vertellen wie je bent, wat je doet en waarvoor je staat.


Waarom deze een-op-eenbegeleiding?

In deze een-op-eenbegeleiding krijg je advies en tips op maat van jouw persoonlijkheid en ondernemerschap. We gaan in de diepte wanneer dat nodig is en je kunt op elk moment je uitdagingen en bekommernissen met mij bespreken. We maken veel tijd om te sparren over je aanpak op professioneel vlak. Doordat ik jou individueel begeleid kunnen we in onderling overleg het tijdstip en de duur van de sessies inplannen. Bovendien merk ik dat introverte personen heel graag in een veilige 1-op-1-setting werken.Wat maakt deze een-op-eenbegeleiding uniek?

 • Als introvert coach heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd in het samenwerken met introverten. Vanuit die ervaring heb ik een eigen, zeer effectieve methodiek ontwikkeld die ook jou verder kan helpen.
 • Ik heb een praktijkgerichte aanpak. De coachingsessies gaan dus verder dan praten en nadenken. Ik help je om een concreet plan van aanpak uit te werken voor jezelf en voor je volgende professionele stap.
 • De combinatie van mijn eigen introverte persoonlijkheid, mijn opleiding als ingenieur en 27 jaar businesservaring – waarvan 12 jaar als solo-ondernemer – maken van mij een uitstekende sparringpartner voor elke ambitieuze introverte ondernemer of werknemer.

 

Hoeveel kost deze een-op-eenbegeleiding?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen of deze een-op-eenbegeleiding echt passend is voor jou. We bespreken je vraag voor begeleiding en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Tijdens het gesprek vertel ik je graag meer over je investering in dit individueel traject.

Goed om te weten: Introvate is door de Vlaamse overheid geregistreerd als opleidingsverstrekker voor tussenkomst via de kmo-portefeuille (registratienummer: DV.O220492). Je kunt als ondernemer daardoor tot 30% subsidie krijgen op het totaalbedrag van deze een-op-eenbegeleiding. Ontdek de subsidievoorwaarden

Maak je afspraak