Introvate-puzzelstukken-3.jpg

MISSIE EN VISIE

De missie en visie van Introvate

Vanuit deze missie en visie werkt Introvate. Katja Soors, zaakvoerster van Introvate laat ondernemers en werknemers groeien op een manier die bij hun introvert zijn past en op een manier die hun introvert zijn inzet als een kracht. Vanuit die introverte kracht help ik hen hun (werk)leven verder uit te bouwen, want succesvol en gelukkig zijn is niet alleen sterk in verbinding staan met je eigen gevoel en gedachten, maar ook met de mensen en de wereld om je heen.

 

DE MISSIE VAN INTROVATE

Met Introvate begeleid ik jou als introverte ondernemer of werknemer in het kunnen waarmaken van je ambities en het kunnen realiseren van je professionele doelen.

Samen werken we aan de zichtbaarheid en de verdere ontwikkeling van jou én je ondernemerschap op een manier die bij je introvert zijn past.

Vanuit zowel mijn professionele expertise, als mijn eigen ervaring als introverte ondernemer en werknemer is het mijn missie dat ook jij als introvert persoon je sterktes en talenten leert inzetten als een kracht. Want ik begrijp helemaal dat het niet altijd evident is om introvert te ondernemen of te werken in een extraverte wereld.

DE VISIE VAN INTROVATE

Om succesvol en gelukkig te zijn in je (werk)leven zullen zowel jijzelf als je professionele activiteiten zichtbaar moeten zijn en naar buiten moeten treden. Maar dit werkt alleen als het gebeurt op een manier die bij je introvert zijn past.

Bij Introvate wil ik jou als introverte ondernemer of werknemer dan ook helpen om vanuit een diepgaande persoonlijke groei je eigenheid én je werk te laten floreren. Want ik geloof dat er vanuit deze sterke verbinding met jezelf ook ruimte komt voor meer verbinding met anderen.

Doordat je precies weet waarvoor je staat en je meer vertrouwen hebt in je eigen kunnen, zet je makkelijker de volgende groeistap op professioneel vlak vanuit een actiegerichte mindset.

Wil jij ook dat groeien niet extra veel moeite kost? Ga dan voor 'your introvert power in business'.

Katja Soors