MISSIE EN VISIE

Slider

De missie en visie van Introvate

Vanuit deze missie en visie werkt Introvate. Katja Soors, zaakvoerster van Introvate laat ondernemers groeien op een manier die bij hun introvert zijn past en op een manier die hun introvert zijn inzet als een kracht. Vanuit die introverte kracht help ik hen hun onderneming verder uit te bouwen, want succesvol ondernemen is niet alleen sterk in verbinding staan met je eigen gevoel en je business, maar ook met de mensen om je heen.

De missie van Introvate

Met Introvate begeleid ik jou als introverte ondernemer om de volgende groeistap te zetten voor je bedrijf.

Samen werken we aan de zichtbaarheid en de verdere ontwikkeling van jou én je business op een manier die bij je introvert zijn past.

Vanuit zowel mijn professionele expertise, als mijn eigen ervaring als introverte ondernemer is het mijn missie dat ook jij als introverte ondernemer je sterktes en talenten leert inzetten als een kracht. Want ik begrijp helemaal dat het niet altijd evident is om introvert te ondernemen in een extraverte wereld.

De visie van Introvate

In onze extraverte wereld is het als introverte ondernemer niet altijd evident om jezelf en je business te laten groeien. Want om succesvol te ondernemen zullen zowel jijzelf als je business zichtbaar moeten zijn en naar buiten moeten treden. Maar dit werkt alleen als het gebeurt op een manier die bij je introvert zijn past.

Bij Introvate wil ik jou als introverte ondernemer dan ook helpen om vanuit een diepgaande persoonlijke groei je eigenheid en je business te laten floreren. Want ik geloof dat er vanuit deze sterke verbinding met jezelf ook ruimte komt voor meer verbinding met anderen. Doordat je precies weet waarvoor je staat en je meer vertrouwen hebt in je eigen kunnen, zet je veel makkelijker de volgende groeistap voor je bedrijf vanuit een actiegerichte mindset.

Wil jij ook dat groeien niet extra veel moeite kost? Ga dan voor 'your introvert power in business'.

Katja Soors