MIJN AANPAK

Slider

De aanpak van Introvate

Dé vraag die mij drijft in elke begeleiding is: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn klanten van hun introvert zijn een troef maken in hun ondernemerschap? Hoe kunnen ze hun introverte kenmerken en talenten optimaal benutten zodat ze zowel op persoonlijk als op professioneel vlak kunnen groeien? Iedereen kan leren om zich anders te gedragen en zo als niet-introverte ondernemer naar buiten te treden. Maar je gedrag op deze manier veranderen hou je niet vol, omdat je niet handelt vanuit je eigen persoonlijkheid. Je gaat je forceren, voelt je onbehaaglijk, hervalt in je oude patronen en beleeft weinig plezier aan je ondernemerschap.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met introverte ondernemers heb ik een resultaatgericht concept ontwikkeld, een Introvate model© dat bestaat uit vier pijlers. De basis? Jezelf herkennen, erkennen en aanvaarden als introverte ondernemer én je introversie omarmen om zo persoonlijk en professioneel te groeien.  
Introvate model

 Come into bloom 

Dit is de centrale pijler waarop de andere pijlers verder bouwen. Samen ontdekken we wie je bent als mens en hoe je in elkaar zit. We focussen op je persoonlijkheid, kwaliteiten, vaardigheden en talenten. Want die kennis vormt de stuwende kracht van je ondernemerschap en zorgt ervoor dat je bepaald gedrag ook op lange termijn volhoudt omdat je handelt vanuit je persoonlijkheid.

Come into sight

Ik leer je hoe je onderscheidend kunt zijn, hoe je op een actiegerichte manier klanten kunt benaderen, en hoe je zelfverzekerd contacten opbouwt en onderhoudt om zo offline en online je zichtbaarheid te vergroten.

Come into results

Dit is de rode draad doorheen de begeleiding. Ik leer je stappen te zetten om langzaam maar zeker vooruit te gaan in je ondernemerschap. Als introverte ondernemer ben je meer denkgericht en wil je risico’s vermijden. Ik help je binnen deze pijler om te ondernemen vanuit een continue flow van acties.

 Come into connection

Als introverte ondernemer bestaat de kans dat je te weinig vanuit je hart connectie maakt met anderen, waardoor je afstandelijk kunt overkomen. Deze pijler is erop gericht om je sociale en communicatieve vaardigheden aan te scherpen. Je leert hoe je authentiek kunt zijn in een gesprek en hoe je vanuit verbinding contacten opbouwt en onderhoudt.

Tijdens alle begeleidingen van Introvate wordt er gewerkt vanuit het Introvate© model.

 

Bekijk het aanbod van IntrovateEen-op-eenbegeleiding

Je kiest voor individuele ondernemerscoaching en werkt samen met mij intensief aan je zaak én aan jezelf als ondernemer. Het resultaat zie je niet alleen in je businessresultaten, maar voel je ook op persoonlijk vlak.

Meer info

Groepstraject

Je groeit door mijn ondernemerscoaching in groep en leert uit de ervaringen van gelijkgestemde introverten. Dankzij de combinatie van inspirerende groepssessies en individuele gesprekken sta je er als ondernemer.

meer info

Thema-opleidingen

Je ontdekt tijdens mijn thema-opleidingen hoe je als introverte ondernemer jezelf blijft in je ondernemerschap, anderen overtuigt van je kwaliteiten, je netwerk versterkt en je klantenbestand uitbouwt.

meer info