Slide 1

MIJN KLANTEN

MIJN KLANTEN

Jorn Van den Driessche
Katja heeft een top aanpak! Een duidelijke structuur en een specifieke persoonlijke benadering. Geen generieke ‘boeken’ topics die afgehandeld moeten worden. Ik ben vooral dankbaar voor de spreekwoordelijke schop onder mijn kont tijdens onze samenwerking: het kunnen nadenken over alles, de spiegel weer even voorhouden en kritisch zijn voor mezelf en mijn business.
~Jorn Van Den Driessche, ondernemer
Liesbeth Daenen
Via Katja leerde ik mezelf als ambitieuze introvert pas echt kennen. Ik leerde mijn kwaliteiten - waarvan ik eerder dacht dat het hinderpalen waren - in te zetten om een betere, meer zelfzekere versie van mezelf te worden. Ik ben gegroeid en ervan overtuigd dat ik met de aangereikte handvaten nóg verder kan groeien. Om zo vol overtuiging mijn dromen en ambities na te jagen.
~Liesbeth D., Senior Researcher & Project Manager
Valerie Van Eygen
Dankzij Introvate ontdekte ik enkele versterkende overtuigingen bij mezelf om vol vertrouwen de toekomst in te gaan. We zijn samen aan de slag met de marketingpiramide om mijn toekomstig aanbod onder de loep te nemen. We hebben de verschillende prijs- en serviceniveaus van mijn aanbod bepaald. En ik heb geleerd minder te focussen op prijs en meer te praten in waarden in het verkoopproces met klanten.
~Valérie Van Eygen, zaakvoerder Triggered
Wenting Dai
Het is me gelukt om promotie te maken naar Senior Manager binnen de firma na een development coaching met Katja. Zonder haar had ik dat niet kunnen doen. En ik meen dit echt! Bedank voor alle coaching!
~W.D., Senior Manager Management Consulting
Kirsten Landsheer
De opleiding gaf me inzicht in het introverte ondernemerschap en hoe dit omgezet kan worden naar zichtbaarheid. Katja zorgde voor een ideale balans tussen theorie en praktijk en wist steeds te boeien en te stimuleren. Het samenwerken met lotgenoten zette aan tot actie en gaf me positieve energie. Ook stilstaan bij wat je doet en wat je wil bereiken met je onderneming is een absolute meerwaarde. Kortom, deze opleiding is een echte aanrader voor elke ondernemer die ervoor kiest om zichtbaar naar buiten te treden en meer resultaat wil halen uit het ondernemershap!
~Kirsten Landsheer, ondernemer
Ed Cobben
Bedankt voor je professioneel advies én alle inzichten ten aanzien van mijn persoon. Dit alles heeft me enorm geholpen en geresulteerd in een functie waar ik een internationaal team leid binnen de organisatie.
~Ed Cobben, head of continuous improvement villeroy & boch
Tom Verplaetsen
De samenwerking met Katja heeft ons meer gebracht dan we hadden verwacht. Onze focus als bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, verwarming, airco en ventilatie, lag voornamelijk op het technische aspect. Door met Katja in zee te gaan, zijn onze commerciële contacten er sterk op vooruit gegaan. Dat heeft als resultaat dat we onze klanten op een meer professionele manier de beste kwaliteit en service kunnen leveren.
~Tom Verplaetsen, zaakvoerder verplaetsen bvba
Ilse Janssenswillen
Ik ben echt héél blij dat Katja mijn pad is gekruist. Sinds 2018 ben ik zelfstandige in hoofdberoep en nu heb ik eindelijk gemoedsrust. Ik kan duidelijk, zelfverzekerd, gestructureerd en overtuigend over mijn zaak spreken. Katja begeleidt vooral introverte ondernemers. En als er één ding is dat ik niet ben, dan is het introvert. Toch voelde ik dat zij mij kon helpen. We deden testen om mijn persoonlijkheidstype, kwaliteiten en groeipotentieel te ontdekken, en gingen gericht aan de slag om mijn doelen te bereiken. Dankzij Katja ken ik nu het antwoord op de vraag waar ik het meeste mee worstelde: ja, ik ben een ondernemer!
~Ilse Janssenswillen, zaakvoerder core
Bea Gyssels
Ondanks mijn leeftijd van 50+ ben ik heel erg blij dat ik een loopbaan coaching bij Katja heb gevolgd. Iedereen zou dit eens moeten doen in zijn carrière. Samen ga je op zoek naar je energievreters en je valkuilen, maar vooral ook naar je talenten en je dromen en datgene wat je kracht geeft in je job. Op die manier kom je tot heel nuttige en zinvolle inzichten.
Deze begeleiding gaat me zeker verder van pas komen in mijn professionele leven!
~Bea Gyssels, Expert Vermogensopbouw Bank & verzekering
Marjan
Wat me het meest bijgebleven is van je training, is dat introverte personen vaak vanuit hun ratio denken, maar eigenlijk mogen ze meer durven voelen om zo verbinding te maken met de ander. De vele praktijkvoorbeelden waren erg waardevol. Ik heb veel zaken herkend én ik heb er heel wat uitgehaald voor mezelf.
~Marjan, Management Consultant
Edwin Ingelaere
Als zaakvoerder van Bluesalt Sales, waarin ik bedrijven op een pragmatisch manier begeleid naar het verhogen van hun verkoop effectiviteit, besteed ik veel aandacht aan het thema ‘zichtbaar zijn’. De opleiding van Katja geeft inzichten om op een eenvoudige, aanvaardbare manier stappen te zetten die iedereen toelaat zijn persoonlijke zichtbaarheid te vergroten en er direct mee aan de slag te gaan. Het wordt zeer interactief gegeven en laat elke deelnemer de ruimte om aan bod te komen. Een aanrader, niet enkel voor introverte mensen.
~Edwin Ingelaere, zaakvoerder Bluesalt sales
Ives Aerts
Ik heb mij laten begeleiden door Katja omdat ik het heel moeilijk vond om zelf gesprekken te initiëren met potentiële klanten. Ik ben een vlotte prater bij mensen die ik al wat beter ken, maar een goede opener hebben en de technieken beheersen om het zakelijk gesprek gaande te houden, daar kon ik absoluut nog in groeien. Katja heeft mij geleerd hoe om te gaan met een onbehaaglijk gevoel waardoor ik nu van binnen veel rustiger ben. Zo kan ik me beter concentreren tijdens onderhandelingen en de nodige aandacht schenken aan het opbouwen van een relatie. Want ik besef nu heel goed dat je daar net het verschil kunt maken tijdens een zakelijk gesprek.
~Ives Aerts, zaakvoerder artinar
Kim
Dit webinar was inspirerend, zo herkenbaar en deed dromen over hoe het anders kan... Bovendien een mooie bevestiging van wat de positieve kanten zijn van introverte karakters, wat we toch o zo snel weer vergeten. Ik was echt onder de indruk. Ik had een drukke dag en moest mezelf echt overhalen om er tijd voor te maken. Ik heb er geen moment spijt van gehad, integendeel! Het was een positieve boost.
~Kim D.S., Senior manager
previous arrow
next arrow

De klanten van Introvate

Mijn klanten zijn introverte ondernemers en werknemers die ambitieus zijn en willen (blijven) groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ze zijn gedreven in wat ze doen. Alleen beseffen ze dat ze te weinig uit hun (werk)leven halen, omdat ze zichzelf te veel in de weg zitten. Hun verhaal komt niet sterk genoeg naar buiten.

Ze willen echt gaan ondernemen en werken vanuit hun introverte kwaliteiten. Helemaal in lijn met hun eigen persoonlijkheid, op een manier die goed en juist voelt. Ze willen hun eigen weg vinden in onze extraverte (bedrijfs)wereld en zo sterker in hun schoenen staan. Ze willen zichzelf alle kansen geven om te groeien én gelukkig te zijn. 

Mijn begeleiding is eerder gericht op ondernemers en werknemers die al een eind op weg zijn in hun professionele leven. Af en toe ga ik aan de slag met mensen die aan het begin staan van hun carrière of die dromen van een eigen zaak, maar de stap nog niet durven zetten. Samen met hen ontdek ik wat hen tegenhoud en hoe ze hun blokkades kunnen overwinnen.

Mijn klanten zijn zowel ondernemers als werknemers. Iemands werkstatuut, loondienst of zelfstandige, is voor mij bijzaak. Mij gaat het in essentie om elkeen die professioneel ondernemend is, ambitie heeft in het leven en wil (blijven) groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
MAAK KENNIS MET ENKELE KLANTEN VAN INTROVATE