Introvate-autos-gestapeld.jpg

THEMA-OPLEIDINGEN

De thema-opleidingen van Introvate

Introvate biedt korte opleidingen in kleine groep aan voor introverte ondernemers en werknemers. Een praktische en tijdsefficiënte aanpak staan centraal in deze opleidingen. Op de meest doeltreffende manier vergroot je je eigen kennis en krijg je nieuwe inzichten tijdens de opleiding. Met al deze kennis en inzichten kan je nadien zelfstandig aan de slag.

Introvate is door de Vlaamse overheid geregistreerd als opleidingsverstrekker voor tussenkomst via de kmo-portefeuille (erkenningsnummer: DV.O220492). 

 

Thema-opleidingen in open aanbod of op aanvraag:

Ontdekken en benutten van je natuurlijk talent als introvert

Datum: 26 maart 2024

Voor introverte ondernemers & werknemers die hun persoonlijkheid en hun introverte kenmerken beter willen begrijpen en die hun kwaliteiten optimaal willen benutten zodat ze kunnen groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Meer info

Zelfverzekerd jezelf profileren als introvert

Datum: 30 januari 2024

Voor introverte ondernemers & werknemers die zichzelf en hun werk meer zichtbaar willen maken op een manier die echt bij hun past. Voor introverten die een waardevol netwerk willen uitbouwen en die hun communicatieve vaardigheden verder willen ontwikkelen.

meer info

Tijd voor actie! Minder denken en meer doen als introvert

Datum: 27 februari 2024

Voor introverte ondernemers & werknemers die hun natuurlijke reflex van denken en piekeren willen doorbreken en concrete stappen vooruit willen zetten in hun (werk)leven door te handelen vanuit een innerlijke rust en met duidelijke doelstellingen.

meer info