Introvate-bus-gespiegeld.jpeg

THEMA-OPLEIDINGEN

Opleidingen voor introverte werknemers en ondernemers

Introvate biedt korte opleidingen in kleine groep aan voor introverte ondernemers en werknemers. Een praktische en tijdsefficiënte aanpak staan centraal in deze opleidingen. Op de meest doeltreffende manier vergroot je je eigen kennis en krijg je nieuwe inzichten tijdens de opleiding. Met al deze kennis en inzichten kan je nadien zelfstandig aan de slag.

Introvate is door de Vlaamse overheid geregistreerd als opleidingsverstrekker voor tussenkomst via de kmo-portefeuille (erkenningsnummer: DV.O220492). 

 

Thema-opleidingen in open aanbod of op aanvraag:

Ontdek je natuurlijke talenten als introvert

Datum: 11 oktober 2024

Voor introverte ondernemers & werknemers die hun persoonlijkheid en unieke introverte kenmerken beter willen begrijpen en waarderen. Leer hoe je je natuurlijke talenten kunt herkennen en optimaal kunt inzetten, zodat je op een manier die bij je past zowel persoonlijk als professioneel kunt groeien.

Meer info

Zelfverzekerd jezelf profileren als introvert

Datum: 24 oktober 2024

Voor introverte ondernemers & werknemers die zichzelf en hun werk op een authentieke manier meer zichtbaar willen maken. Ontwikkel je communicatieve vaardigheden en bouw een waardevol netwerk op dat past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Leer hoe je jezelf kunt profileren, voor meer zelfvertrouwen en groei.

meer info

Minder denken en meer in actie als introvert

Datum: 19 november 2024

Voor introverte ondernemers & werknemers die hun neiging tot overdenken en piekeren willen doorbreken. Ontdek hoe je concrete stappen kunt zetten in je persoonlijke leven en werk door te handelen vanuit innerlijke rust en met een helder plan van aanpak. Leer je gedachten om te zetten in actie en je doelen te bereiken met vertrouwen.

meer info