THEMA-OPLEIDINGEN

Slider

De thema-opleidingen van Introvate

Introvate biedt opleidingen aan in groep voor introverte ondernemers (open aanbod). Een praktische en tijdsefficiënte aanpak staan centraal in deze opleidingen. Op de meest doeltreffende manier leer je gericht stappen vooruit zetten in het netwerken, het communiceren en de verkoop. Om zo als ondernemer succesvoller te kunnen groeien met je bedrijf. Introvate is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker voor tussenkomst via de kmo-portefeuille (erkenningsnummer: DV.O220492). 

 

Thema-opleidingen in open aanbod:

Een sterk netwerk uitbouwen als introverte ondernemer

Locatie: Kortenaken

Voor introverte ondernemers die het belang inzien van een waardevol netwerk en hun netwerk willen uitbreiden op een manier die hun energie geeft en die past bij hun introverte persoonlijkheid.

Meer info

Zelfverzekerd communiceren als introverte ondernemer

Locatie: Kortenaken

Voor introverte ondernemers die vol vertrouwen zichzelf willen zijn tijdens een gesprek en die vanuit verbinding contacten willen opbouwen en onderhouden wat tot meer en betere resultaten leidt.

meer info

Verkopen met overtuiging als introverte ondernemer

Locatie: Kortenaken

Voor introverte ondernemers die nieuwe klanten willen aantrekken gebaseerd op het creëren van een vertrouwensband en die het verkoopsgesprek willen leiden vanuit verbinding naar resultaat.

meer info