THEMA-OPLEIDINGEN

Slider

De thema-opleidingen van Introvate

Introvate biedt opleidingen in groep aan voor introverte ondernemers en werknemers. Een praktische en tijdsefficiënte aanpak staan centraal in deze opleidingen. Op de meest doeltreffende manier leer je gericht stappen vooruit zetten in het netwerken, het communiceren en de verkoop. Om zo succesvol te groeien op professioneel vlak. Introvate is door de Vlaamse overheid erkend als opleidingsverstrekker voor tussenkomst via de kmo-portefeuille (erkenningsnummer: DV.O220492). 

 

Thema-opleidingen in open aanbod of op aanvraag:

Een sterk netwerk uitbouwen als introvert

Locatie: Kortenaken

Voor introverte ondernemers & werknemers die het belang inzien van een waardevol netwerk en hun netwerk willen uitbreiden op een manier die hun energie geeft én die past bij hun introverte persoonlijkheid.

Meer info

Zelfverzekerd communiceren als introvert

Locatie: Kortenaken

Voor introverte ondernemers & werknemers die vol zelfvertrouwen een gesprek willen voeren en die vanuit verbinding en op een authentieke manier contacten willen opbouwen en onderhouden wat tot meer en betere resultaten leidt.

meer info

Overtuigend en krachtig verkopen als introvert

Locatie: Kortenaken

Voor introverte ondernemers & werknemers die nieuwe klanten willen aantrekken gebaseerd op het creëren van een vertrouwensband en die het verkoopsgesprek willen leiden vanuit verbinding naar resultaat.

meer info