Introvate-zelfverzekerd-communiceren.jpg

THEMA-OPLEIDING

Zelfverzekerd jezelf profileren als introvert

Voor wie

Voor introverte ondernemers & werknemers die zichzelf en hun werk meer zichtbaar willen maken op een manier die echt bij hun past. Voor introverten die een waardevol netwerk willen uitbouwen en die hun communicatieve vaardigheden verder willen ontwikkelen.

Wat

Je plannen of ideeën worden niet altijd opgemerkt, terwijl ze inhoudelijk wel sterk zijn. Hierdoor krijg je minder vaak de erkenning voor je werk die je wel verdient.

In groep reageer je eerder afwachtend dan dat je graag in het centrum van de aandacht staat. Je hebt wel vaker last van een onbehaaglijk gevoel in nieuwe situaties waardoor je te weinig van jezelf laat zien.

Je wil graag zichtbaarheid creëren op werkvlak en mensen makkelijker meekrijgen en overtuigen, alleen vind je het moeilijk om zelfverzekerd uit te spreken wat er door je hoofd gaat of wat je behoeften zijn. 

In deze opleiding leer je

   • je profileren op een daadkrachtige manier die helemaal aansluit bij jouw intrinsieke kwaliteiten
   • helder communiceren waar je wensen en belangen liggen
   • zelfverzekerd (netwerk)contacten opbouwen en onderhouden
   • bewust je momenten kiezen tijdens een gesprek zonder dicht te klappen
   • je persoonlijke en professionele kwaliteiten uit te stralen zodat je wordt gezien voor wie je bent en wat je kunt

 


Interactief, educatief én persoonlijk: dat zijn de kernwoorden van een indrukwekkende halve dag. Het is het begin van een traject om op een juiste manier ‘zichtbaar’ te zijn. De praktische handleiding zal ongetwijfeld nog van pas komen.

~ Sandra Heens, Process Manager Automation & Closing


Waar en wanneer

   • Deze opleiding gaat door bij Introvate, Miskom-Dorp 17 in Kortenaken (Vlaams-Brabant).
   • Donderdag 24 oktober 2024 van 9 tot 12.30 uur. Aansluitend een netwerkmoment tijdens een lichte lunch (tot 13 uur).
   • De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Daarna worden de inschrijvingen afgesloten. 
   • Deze opleiding is geregistreerd door de kmo-portefeuille (registratienummer Introvate voor de pijler opleiding: DV.O220492) waardoor je als ondernemer tot 30% subsidie op het totaalbedrag van de opleiding kan krijgen van de Vlaamse overheid. Ontdek de subsidievoorwaarden
   • Je deelname kost 195 euro (excl. btw), inclusief catering t.w.v. 15 euro.

 


Het zien van mijn potentieel is één ding, ermee naar buiten komen is heel wat anders. Tot nu toe weerhield mijn introverte karakter me ervan om het gezicht achter de onderneming te zijn. De handvatten die Katja mij heeft aangereikt hebben een enthousiasme in mij wakker gemaakt. Ik voel me zelfzekerder en er klaar voor om mijn onderneming op de kaart te zetten.

~ Anne Van Genechten, zaakvoerster SatiataKatja heeft me laten inzien dat het oké is om introvert te zijn en je je niet moet ‘omscholen’ naar extravert. Deze opleiding heeft niet alleen een duidelijk beeld geschetst hoe je als introvert je sterktes kunt inzetten om je te profileren, maar ook hoe je jezelf kunt beschermen tegen overweldiging en uitputting. Met een aantal praktische tips en tricks is het pad naar groei ingezet.

~ Tania Emmerechts, zaakvoerster ProjecTan


 

Schrijf je in

Opleiding Prijs excl. btw per deelnemer

24 oktober 2024: Opleiding - Zelfverzekerd jezelf profileren als introvert

€ 195

 

 

 

6 + 3 =

  

DELEN MAG!