Introvate-Gwendolyn-tafel.jpg

KLANTENERVARING

Gwendolyn Knaepen, zaakvoerster van Open-hartig Coaching

Ondernemerscoaching voor Gwendolyn

Gwendolyn Knaepen begeleidt met haar zaak Open-hartig Coaching sensitieve mensen om de uitdagingen aan te gaan die ze op hun pad tegenkomen. Ze helpt hen onder meer om te groeien, meer zelfvertrouwen te krijgen en hun sensitiviteit als een kracht te zien en te gebruiken. Gwendolyn wilde meer inzicht krijgen in zichzelf als ondernemer en meer structuur brengen in haar ondernemerschap en haar doelgroep. Dus koos ze voor de ondernemerscoaching van Introvate.

Gwendolyn: “Ik heb Katja enkele jaren geleden op een netwerkevent ontmoet en ze is me altijd bijgebleven. Ze was heel enthousiast en authentiek en vertelde gepassioneerd over haar zaak. Ik ben zelf erg intuïtief en vertrouw meestal gewoon op mijn buikgevoel. Maar om mijn ondernemerschap goed op te bouwen had ik behoefte aan structuur en ondersteuning. En die vond ik bij Katja.”

 

Kapstokken aangereikt

“Ik ben sociaal extravert, maar als ondernemer ben ik introvert. Ik vond het heel moeilijk om mijn bedrijf in de picture zetten. Ik had kapstokken nodig om mezelf zichtbaar te maken. En een duwtje in de rug, dat ook.”

 

Doelgroep bepaald

“Katja heeft mij op verschillende vlakken structuur aangereikt. Zo wilde ik in het begin iedereen helpen. Katja heeft me begeleid om mijn doelgroep te bepalen: sensitieve mensen. Hen helpen ligt me echt en geeft me veel voldoening. Katja heeft ook helderheid in mijn kennismakingsgesprekken gebracht. Die voer ik nu zo dat ik echt kan achterhalen of iemand tot mijn doelgroep behoort.”

 

Trajecten voor meer diepgang

“Ook in mijn aanpak heeft Katja een grote rol gespeeld. Vroeger werkte ik met losse coachingsessies. Katja heeft me laten inzien dat ik beter met trajecten zou werken. Zo creëer je engagement, kun je veel dieper gaan en bied je meer waarde aan de mensen die je begeleidt.”

 

Focus op sterktes en talenten

“Ik merkte aan alles dat Katja veel ervaring heeft met introverte ondernemers. Ze herkende mijn terughoudendheid én de vragen waarmee ik worstelde. Ik twijfelde er zelfs aan of het ondernemerschap wel iets voor mij was. Katja heeft me met een heel persoonlijke aanpak en een focus op mijn talenten en sterktes naar het antwoord op die vraag geleid: ja!”

 

Flexibele coach

“Wat Katja onderscheidt? Ze is heel enthousiast, vertrekt in haar ondernemerscoaching van wie je bent als mens, en voelt op elk moment heel goed aan wat je nodig hebt. Ze bereidde elke sessie voor, maar als ze zag dat ik meer behoefte had aan iets anders dan dat wat er op het programma stond, dan schoof ze haar voorbereiding aan de kant. Nog persoonlijker en meer op maat kun je onmogelijk werken.”

 

Voldaan aan alle verwachtingen

“De samenwerking met Katja heeft mijn verwachtingen meer dan ingelost. Ik heb nu een duidelijk inzicht in mijn ideale doelgroep, weet hoe ik die doelgroep kan bereiken, heb meer zelfvertrouwen en minder problemen met de extraverte kant van het ondernemerschap. Dat woog vroeger echt op mij. Nu heb ik gewoon heel veel goesting om te groeien als ondernemer en om er voluit voor te gaan.”

 

Ondersteund en begrepen

“Ik spreek met veel mensen over Katja. Ze heeft me echt geholpen om mijn droom als ondernemer te realiseren. Ik voelde me vanaf het eerste moment ondersteund en begrepen. Ik kan haar coaching dan ook alleen maar aan iedereen aanbevelen!”

Gwendolyn Knaepen
Zaakvoerster Open-hartig Coaching

 

  

 

 www.openhartig.be

 

 

Wil je ook groeien in je ondernemerschap en een zelfverzekerde ondernemer zijn?

Neem dan gerust contact met mij op. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Maak je afspraak 

 

DELEN MAG!

Introvate-nieuwsbrief.jpg

Mis geen enkele tip van Introvate

Je ontvangt maandelijks de nieuwste blogartikels
en je blijft op de hoogte van de activiteiten van Introvate.