Introvate-IlseJanssenswillen-opleiding.jpg

KLANTENERVARING

Ilse Janssenswillen, zaakvoerster van Core

Ondernemerscoaching voor Ilse

Al anderhalf jaar heeft Ilse Janssenswillen haar eigen eenmanszaak: Core. Haar expertise? Interculturele coaching en begeleiding van anderstaligen in hun huidige job of in hun zoektocht naar een (nieuwe) job. Daarnaast maakt ze niet-Belgen wegwijs in de complexe structuren, regels en wetten van ons land. Omdat ze in de beginfase van haar ondernemerschap wat sturing en visie kon gebruiken, zocht ze iemand die haar structuur en rust kon bieden. Twee zaken die ze vond dankzij ondernemerscoaching bij Introvate.

Ilse: “Katja en ik leerden elkaar kennen via het netwerk Sofia. We hadden onmiddellijk een echte klik. Katja is een aanvulling op mezelf. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, zat ik in het begin van mijn ondernemerschap. Ik was vanuit mijn passie en met een helder doel ondernemer geworden, maar was niet voldoende  klaar om mijn verhaal gestructureerd met de wereld te delen.”

 

Het komt goed

“Tijdens een intervisiesessie bij Sofia kreeg ik een aantal vragen over mijn ondernemerschap. Ik voelde me bij elke vraag onzekerder worden over mijn bestaan als zelfstandige ondernemer, maar verborg die twijfel. Of dat dacht ik toch. Katja zat naast me, keek me aan en zei: ‘Het komt goed.’ Die woorden moest ik even horen. Later vroeg ik haar hoe ze wist dat ik haar nodig had. Ze antwoordde dat ze dat gewoon aanvoelde.”

 

Open en eerlijk gesprek

“Katja begeleidt vooral introverte ondernemers. En als er één ding is dat ik niet ben, dan is het introvert. Toch voelde ik dat zij mij kon helpen. Dus ben ik bij haar op gesprek gegaan. Dat was een heel open en eerlijk gesprek over mijn bezorgdheden, passies en behoeften. We bespraken waar ik tegenaan liep en hoe Katja mij zou kunnen helpen. Na ons gesprek heb ik even nagedacht en haar dan laten weten dat ik me graag door haar wilde laten coachen.”

 

Doelen bepalen en bereiken

“Tijdens de eerste sessie hebben we duidelijke doelstellingen bepaald. Mijn hoofdvraag was: ben ik wel een ondernemer? We deden testen om mijn persoonlijkheidstype, kwaliteiten en groeipotentieel te ontdekken, en gingen gericht aan de slag om mijn doelen te bereiken. Dankzij Katja ken ik nu het antwoord op de vraag waar ik het meeste mee worstelde: ja, ik ben een ondernemer!”

 

Klankbord en kapstokken

“Katja was mijn klankbord en hield me op twijfelmomenten een spiegel voor. Zo deed ze me inzien dat ik al heel wat bereikt had. We spraken ook over praktische zaken zoals mijn aanpak, mijn prijzen en hoe ik mijn dienst in de markt kon zetten. Ze heeft me de kapstokken aangereikt die ik nodig had om verder te kunnen, en me gebracht waar ik nu sta. En heel belangrijk: ik weet dat ik ook in de toekomst altijd op haar zal kunnen rekenen.”

 

Gemoedsrust gevonden

“Ik ben echt heel blij dat Katja mijn pad gekruist is. Ik ben nu anderhalf jaar zelfstandige in hoofdberoep en heb eindelijk gemoedsrust. Ik kan nu duidelijk, zelfverzekerd, gestructureerd en overtuigend over mijn zaak spreken. En daar ben ik Katja heel dankbaar voor.”

Ilse Janssenswillen
Zaakvoerster Core

 

  

 

 www.corevof.be

 

 

Wil je ook je potentieel ten volle benutten en ondernemen op een manier die juist en goed aanvoelt?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Maak je afspraak 

 

DELEN MAG!

Introvate-nieuwsbrief.jpg

Mis geen enkele tip van Introvate

Je ontvangt maandelijks de nieuwste blogartikels
en je blijft op de hoogte van de activiteiten van Introvate.