Introvate-IvesAerts-zendmast.jpg

KLANTENERVARING

Ives Aerts, zaakvoerder van Artinar

Meer inzicht, meer rust en meer balans door zelfontwikkeling

In 2000 heeft Ives Aerts zijn eigen onderneming opgericht. Artinar is gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken. Daarnaast zijn zij een belangrijke speler in het uitbouwen van telecomnetwerken voor de verschillende telecomoperatoren. Met zijn vakmanschap en expertise heeft Ives doorheen de jaren Artinar verder uitgebouwd tot een onderneming met vandaag een 20-tal medewerkers. 

Ives: “Ik was in een fase gekomen waar kennis en deskundigheid alleen niet meer voldoende waren om mijn bedrijf verder te laten groeien. Met Artinar willen we in de komende jaren een totaalspeler worden in het bedrijfsklaar maken van industriële gebouwen. Ik wilde als zaakvoerder evolueren om ook in de toekomst een bloeiende, rendabele onderneming te hebben."

 

Op basis van vertrouwen

"Ik leerde Katja eerst kennen door haar maandelijkse nieuwsbrief te volgen. Ik besefte hoe serieus zij bezig is met haar onderneming. De individuele gesprekken die we hadden, voorafgaand aan de begeleiding, gaven mij het vertrouwen én de zin om samen aan de slag te gaan. Katja praat vanuit haar professionele expertise en haar eigen ervaring als introverte ondernemer. Dat geeft echt een gevoel van vertrouwen, iets wat ik nodig heb om mij te kunnen openstellen tijdens zo’n traject."

 

Ondernemen vanuit innerlijke rust

"De belangrijkste reden om mij te laten begeleiden door Katja was dat ik het heel moeilijk vind om zelf gesprekken te initiëren met potentiële klanten. Ik ben een vlotte prater bij mensen die ik al wat beter ken, maar een goede opener hebben voor een zakelijk gesprek en de technieken beheersen om het gesprek gaande te houden, daar kon ik absoluut nog in groeien."

"Katja heeft mij doen inzien dat er geen reden is om je onzeker te voelen waardoor ik nu van binnen veel rustiger ben. Ze heeft mij geleerd hoe om te gaan met een onbehaaglijk gevoel waardoor ik me beter kan concentreren bij klantenmeetings of tijdens onderhandelingen."

"Tijdens een zakelijk gesprek beperkte ik mij vaak tot de technische en inhoudelijke uitleg, want daar ben ik goed in. Het aandacht schenken aan het opbouwen van een relatie, verbinding krijgen met de klant, dat gebeurde veel té weinig. Terwijl ik nu heel goed besef dat je daar net het verschil kunt maken."

 

Strategisch handelen

"Terugkijkend op onze samenwerking, ben ik vandaag veel rustiger en onderneem ik met minder stress. Hierdoor is er meer tijd en ruimte gekomen om op strategisch niveau aan mijn bedrijf te werken. Waardoor we flexibeler kunnen inspelen op veranderingen in de markt." 

Ives Aerts
Zaakvoerder Artinar

 

 

 

 

Wil je ook de volgende stap zetten in de groei van je bedrijf?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Maak je afspraak 

DELEN MAG!

Introvate-nieuwsbrief.jpg

Mis geen enkele tip van Introvate

Je ontvangt maandelijks de nieuwste blogartikels
en je blijft op de hoogte van de activiteiten van Introvate.