Introvate-JornVandenDriessche-scherm.png

KLANTENERVARING

Jorn Van den Driessche, zaakvoerder van Cape Services

De schop onder mijn kont heeft het verschil gemaakt

Cape Services is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in Business Intelligence en rapportering. Hun grootste uitdaging voor de toekomst is om zich te blijven onderscheiden in het grote aanbod aan rapporteringstools in de markt.

Jorn: “Op een mooie dag in januari, bij de start van het nieuwe jaar, nam ik de telefoon en contacteerde ik Katja. Ik heb reeds een jarenlange ervaring in consulting rond rapportering bij bedrijven, maar ik had nood aan ondersteuning in de verdere uitbouw van mijn bedrijf. Ik was vooral op zoek naar bijstand in mijn sales en marketing verhaal." 

 

Oog hebben voor de ondernemer

"We besluiten om samen aan de slag te gaan. We focussen niet alleen op de onderneming zelf, maar ook op mij als individu binnen mijn onderneming. Door heel inzichtelijk te maken wat ik als persoon naar de onderneming breng, ben ik nu beter in staat om mijn natuurlijke competenties in te zetten, afgestemd op de doelstellingen van de organisatie.”

 

Focus leggen op de onderneming

"Mijn business plan en marketingstrategie hebben we samen onder de loep genomen. Ik weet nu hoe ik kan optimaliseren zodat mijn onderneming verder kan groeien."

"De begeleiding heeft me geconfronteerd met mezelf en doen nadenken over de te nemen stappen, zowel op persoonlijk als business vlak. Mijn persoonlijke groei heeft ervoor gezorgd dat ik op professioneel vlak beter ben gaan presteren. De salesgesprekken die ik nu voer hebben veel meer impact."

 

Top aanpak

"Katja heeft een top aanpak! Een duidelijke structuur en een specifieke persoonlijke benadering. Geen generieke ‘boeken’ topics die afgehandeld moeten worden."

"Ik ben vooral dankbaar voor de spreekwoordelijke schop onder mijn kont tijdens onze samenwerking: het kunnen nadenken over alles, de spiegel weer even voorhouden en kritisch zijn voor mezelf."

Jorn Van den Driessche
Zaakvoerder Cape Services

 

 

www.cape-services.be

 

 

Wil je ook met een kritische blik naar jezelf en je onderneming kijken? Wil je de volgende groeistap met je bedrijf kunnen zetten?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Maak je afspraak 

DELEN MAG!

Introvate-nieuwsbrief.jpg

Mis geen enkele tip van Introvate

Je ontvangt maandelijks de nieuwste blogartikels
en je blijft op de hoogte van de activiteiten van Introvate.