Introvate-ValerieVanEygen-winkelraam.jpg

KLANTENERVARING

Valérie Van Eygen, zaakvoerster van Het Schrijfhok & Triggered

Introverte copycat & contentmarketeer zoekt ideale businesscoach

“Sinds 2016 ben ik zaakvoerder, gespecialiseerd in professionele copy met karakter en contentmarketing met impact. Ik ben een introverte ondernemer, met een zeer extraverte job. Van vele markten thuis wandel ik wekelijks over de vloer bij managementteams van vele verschillende ambitieuze kmo’s in België. Communicatie en marketing is een business die constant in beweging is.

Na al die jaren was het tijd voor me om de stap, van zelfstandige naar ondernemer te zetten. Ik wou af van het uurtje-factuurtje-model. Mijn onderneming was toe aan een nieuwe invulling. Bovendien wou ik een tweede onderneming opstarten.  

But first things first. Ik wou even een duik nemen in mijn eigen DNA om beter gewapend verder te bouwen aan de toekomst. Zo ging ik op zoek naar de ideale businesscoach voor me. Geen eenvoudige opdracht bleek. De meeste coachingtrajecten hebben een heel extraverte aanpak, vaak in groep, niet op maat.

Zo kwam ik Introvate op het spoor, gespecialiseerd in coaching van introverte ondernemers. A perfect match bleek snel!”

 

Bestemming toekomst op maat

“Samen met Katja Soors, zaakvoerster van Introvate legde ik de krijtlijnen vast van een coachingtraject op maat.

Katja en ik gingen samen op reis. En hoewel een aantal doelstellingen duidelijk omschreven waren, bereikten we via omwegen veel meer dan verwacht. Katja haalde via het ODC-dashboard en andere professionele tools mijn ondernemersprofiel naar boven, maar ook heel wat blinde vlekken. Ik kreeg nieuwe inzichten als mens en als ondernemer.”

 

Intens verhelderend

"De nieuwe inzichten zijn talrijk. ik ken nu goed het onderscheid tussen mijn aangeleerde en natuurlijke talenten. Aangeleerde talenten kosten je energie, terwijl je uit je natuurlijke talenten energie haalt. Ik weet perfect welke natuurlijke talenten ik verder kan ontwikkelen. Belangrijk om dat te weten voor de start van mijn nieuwe onderneming.

Introvate verhelderde mijn ‘ondernemerstype’, mijn voorkeur van  leiderschapsstijl en mijn toegevoegde waarde in de  verschillende ondernemingsfasen.

En natuurlijk, moesten ook mijn beperkende overtuigingen eraan geloven. Dankzij Introvate omarmde ik enkele versterkende overtuigingen om vol vertrouwen de toekomst in te gaan.

We gingen ook aan de slag met de marketingpiramide om mijn toekomstig aanbod onder de loep te nemen. We brainstormden over prijs- en serviceniveaus van topproduct naar laagdrempelig. Ik leerde praten in waarden, belangrijk in een verkoopproces met klanten."

 

Van theorie naar praktijk

“Om te groeien, moet je je verder ontwikkelen op 3 vlakken: persoonlijkheid, overtuigingen en gedrag. En net daar maakt Introvate het verschil met andere coachingtrajecten. Doorheen dit groeitraject kreeg ik niet enkel waardevolle inzichten. Elke nieuwe coachingsessie startte ook met de vraag hoe ik er reeds mee aan de slag ging. Een stille uitnodiging van Katja om je nieuwe beliefs en inzichten ook reeds tijdens de coaching in de praktijk om te zetten. Kortom, je verandert zonder dat je het in de gaten hebt. De vruchten pluk je instant na elke coachingsessie.

Een intens traject dat wel.
Eentje met een duidelijke doelstelling: me laten groeien als ondernemer.”

 

Ondernemen als jezelf

“Mijn onderneming liep reeds goed. Maar nu onderneem ik meer als mezelf, zoals het beter bij me past en zoals het vermoedelijk ook beter bij mijn ideale klant past. Dat maakt een heus verschil. Ik had nooit verwacht dat er nog zoveel nieuwe inzichten te rapen zijn. En vermoedelijk is dat nog maar de top van de ijsberg. Een ondernemer is nooit klaar ;-).

Dankzij Introvate legde ik de eerste belangrijke basis voor de nieuwe onderneming. Ik onderneem minder krampachtig en milder. Ik durf meer mijn menselijke kant te tonen zonder mijn kwalitatieve professionaliteit te verliezen.”

 

Coaching met een extra voor introverten

“Laten we eerlijk zijn, online noemt iedereen zich tegenwoordig coach, maar Katja is echt expert in haar vak: zeer professioneel, doorleefd, kennisonderbouwd, geduldig, flexibel en betrokken. Daar waar nodig hielden we halt en maakten we de noodzakelijke omweg, omdat Katja zag wat het me kon brengen. Heel knap.

Introvate maakt het verschil voor introverte ondernemers. Ik ben Katja eeuwig dankbaar! Mijn motto voor 2019 na dit traject werd dan ook: losser, luchtiger, leutiger ;-).”

Valérie Van Eygen
Zaakvoerster Het Schrijfhok & Triggered

 

 

 

 

www.hetschrijfhok.be

 

 

Wil je ook groeien als introverte ondernemer en je verder ontwikkelen op persoonlijk vlak en op het vlak van je ondernemersvaardigheden?

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bekijken we samen wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Maak je afspraak 

DELEN MAG!

Introvate-nieuwsbrief.jpg

Mis geen enkele tip van Introvate

Je ontvangt maandelijks de nieuwste blogartikels
en je blijft op de hoogte van de activiteiten van Introvate.