Introvate-SimonSinek-Why-How-What.jpg

Ze zijn maar met weinig. Diegenen die echt stil staan bij waarom ze elke dag doen wat ze doen. Nochtans is dat dé essentie van ondernemen. Of je nu een rasechte ondernemer bent, of je werkt voor een bedrijf waar je je ondernemerschap wil tonen, neem altijd het waarom als uitgangspunt.

Simon Sinek is hier in één klap mee doorgebroken. Start With Why, de gouden cirkel van ondernemen. Hij ontdekte dat organisaties en leiders die het “Waarom” als uitgangspunt hebben succesvoller, invloedrijker en innovatiever zijn. Het waarom van je ondernemen helder krijgen, is echter geen makkelijke oefening. Vertellen wat je doet des te meer. Als je echter wil dat mensen aanhaken aan je verhaal, aan jou als ondernemer, dan maakt het waarom het verschil!

De gouden cirkel van Introvate

Laat mij je inspireren met de gouden cirkel van ondernemen voor Introvate. Zodat je daarna zelf aan de slag kan met het waarom van jouw ondernemen.

Waarom

Ik wil met Introvate mijn steentje bijdragen tot het ondernemerschap in Vlaanderen. Want dat zal floreren als mensen niet meer het gevoel hebben dat ze extravert moeten zijn om te slagen als ondernemer, en als ze hun introversie gaan zien en aanvaarden als een sterkte en kracht.  Ik wil hierbij gaan voor een louter positieve en bekrachtigende benadering van de term introversie, als tegengewicht voor de negatieve connotatie die er in de westerse wereld rond dit begrip hangt.

Hoe

Vanuit mijn jarenlange ervaring met introverte ondernemers heb ik een resultaatgericht concept ontwikkeld, een Introvate model© dat bestaat uit vier pijlers. De basis? Jezelf herkennen, erkennen en aanvaarden als introverte ondernemer én je introversie omarmen om zo persoonlijk en professioneel te groeien. Dit is de centrale pijler - Come into bloom - waarop de andere pijlers verder bouwen. 

In de pijler - Come into sight - leer ik je hoe je onderscheidend kunt zijn, hoe je op een actiegerichte manier klanten kunt benaderen, en hoe je zelfverzekerd contacten opbouwt en onderhoudt om zo offline en online je zichtbaarheid te vergroten. De pijler - Come into results - leert je stappen te zetten om vanuit een continue flow van acties langzaam maar zeker vooruit te gaan in je ondernemerschap. De vierde pijler - Come into connection - is erop gericht om je sociale en communicatieve vaardigheden aan te scherpen. Je leert hoe je authentiek kunt zijn in een gesprek en hoe je vanuit verbinding contacten opbouwt en onderhoudt.

Wat

Ik begeleid introverte ondernemers via een-op-eenbegeleiding, het groepstraject of via thema-opleidingen. Een individuele begeleiding heeft als voordeel dat we helemaal op maat van je persoonlijkheid en ondernemerschap werken. Het groepstraject heeft als voordeel dat je niet alleen leert uit mijn expertise, maar je leert ook van de ervaringen van gelijkgestemde introverte ondernemers.

Waarop nog wachten? Neem je ondernemerschap vandaag nog in eigen hand! En ga aan de slag met jouw waarom van je ondernemen. Maak je eigen gouden cirkel van ondernemen! Veel succes!

 

Heb je behoefte aan een klankbord, aan een ondernemerscoach die je helpt met je gouden cirkel? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek!

Maak je afspraak

 

 

DELEN MAG!

Aanvraag subsidies

Wist je dat Introvate geregistreerd dienstverlener is voor tussenkomst via de kmo-portefeuille?

_______ Ontdek de voorwaarden 

Nieuwsbrief Introvate

Wil je inspirerende verhalen en praktische tips voor introverten ontvangen? 

_______  Schrijf je in

Thema-opleidingen

Ben je nieuwsgierig naar de thema-opleidingen voor introverte ondernemers en werknemers? 

_______  Bekijk het aanbod

Vrijblijvend gesprek

Wil je ontdekken wat Introvate voor jou kan betekenen?

_______ Maak je afspraak